Korlas – Ducati, Triumph Motorcycles, Italjet, Royal Alloy, Fantic Türkiye Resmi Distribütörü

2024 Moto Morini X Cape 1200

Moto Morini’nin uzun süredir beklenen modeli X-Cape 1200, Moto Morini ürün yelpazesine giriş yaptı. X-Cape 1200, estetik ve fonksiyonellik, güç ve kontrol arasında mükemmel bir dengeyi kullanıcısına sunmayı hedefliyor. Yeni V2 Corsa Corta EVO motoru, hız sabitleyici gibi bir çok sürüşe yardımcı teknoloji ile donatılan X-Cape 1200, uzun yol severler için mükemmel bir tercih. Uzun ve iki kişilik seyahatler için özel olarak tasarlanmış ergonomisi ve konforu arttıran gövdesi ile eşsiz bir sürüş deneyimi Moto Morini X-Cape 1200 ile sizleri bekliyor olacak.

İtalya’da tasarlanıp üretilen Yeni V2 Corsa Corta EVO motoru, Euro5+ standardının gereksinimlerinin tümüyle karşılayan. X-Cape 1200 çekiş kontrolü ve kör nokta radar gibi sürüş yardımları ile yüksek bir donanım paketini standart olarak sunacak. Sürüş deneyimini, motorun gücünü, güç eğrisinin doğruluğunu ve fren kontrollerini etkileyen dört farklı sürüş modu sayesinde rahat bir kullanım sunmayı amaçlayan Moto Morini X-Cape 1200, Pirelli Scorpion Trail lastikleri beraberinde standart olarak lastik basınç sensörleri ile donatılmıştır. Bu teknoloji ile Moto Morini, sürücünün her zaman güvenli bir sürüş yapmasını sağlamayı hedefliyor. Brembo fren sistemi, ultra hafif monoblok ön kaliperler ve 280 milimetre çapında arka disk ile hem güç hem de performans alanında her kullanıcı tatmin edecek özelliklere sahip.

7 inçlik TFT ekran, entegre navigasyon sistemini içermesi sayesinde, yol haritalarını doğrudan ekranda görüntüleyebilirken, temel sürüş bilgilerini de bilgi eğlence sisteminde bulunduruyor.

Peki siz Moto Morini’nin yeni duyurduğu 5 modelinden biri olan X-Cape 1200 modelini nasıl buldunuz?

Scroll to Top

korlas