Korlas – Ducati, Triumph Motorcycles, Italjet, Royal Alloy, Fantic Türkiye Resmi Distribütörü

2024 Triumph Rocket 3 Storm GT ve Storm R Tanıtıldı

Rekorlar kıran Rocket III’ün sahneye nihai güçlü roadster olarak çıkmasından yirmi yıl sonra, daha fazla performans, daha iyi yol tutuşu ve yepyeni bir renk şeması sunan yeni nesil Rocket ortaya çıktı. Hatta kaslı tarzına ve muhteşem sürüş deneyimine uyum sağlayacak yeni bir adı da var: Rocket 3 Storm.

Dünyanın en büyük seri üretim motosiklet motoruna sahip olan yeni Rocket 3 Storm R ve GT, 15 beygir’lik bir pik güç artışı kazandı ve artık devasa 182 beygirlik bir gücü 7.000 devir/dakikada sunuyor.
Tork da 4 Nm artırılarak 4.000 devir/dakika gibi düşük bir devirde 225 Nm’lik yeni bir zirve tork ulaşıldı.

Rocket’ın 16 inçlik arka ve 17 inçlik ön tekerlekleri, spor tarzda on kollu dökme alüminyum tasarımla güncellendi. İlk kez 2019’da tanıtılan sağlam ve hafif alüminyum şasi, mükemmel bir tork-ağırlık oranı için dökme ve dövme elemanlar kullanılmıştır.
Karartılmış bileşenlere sahip son özel sürüm Rocketlerin satış başarısının ardından, yeni Rocket 3 Storm modelleri koyu, bir renk şemasına ve kusursuz düzeyde kaliteli ayrıntılara sahiptir.

18 litrelik büyük tankta yeni Storm adı yer alıyor ve her modelde üç farklı iki tonlu renk seçeneği bulunuyor. R, Safir Siyah ile Karnaval Kırmızısı, Mat Safir Siyah ile Saten Pasifik Mavisi ve Granit ile Safir Siyah renk seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. GT modelinde de aynı renk paleti mevcuttur ancak tankın bölünmesi tersine çevrilerek her iki modelde de ayırt edici bir fark sunulur.

Rocket 3 Storm ayrıca baştan sona yüksek kaliteli siyah kaplamalarla birlikte gelir.
Ayrıca 2024 için yeni olan Rocket 3 Storm, şimdi en son Euro 5b gereksinimlerini aşarak sıvı soğutma, düşük emisyonlar ve mükemmel yakıt verimliliği sunar.

Scroll to Top

korlas